Отзиви за EroFertil

 • Васил
  В младостта си той не е ценил здравето, обличал се е лесно. Веднъж, при минусови температури, трябваше да стоя дълго на студа. Първо започнаха проблеми с ерекцията, след това позивите за уриниране зачестиха. Отидох при уролог, той посъветва EroFertil. отначало не вярвах в ефективността на капсулите, но след месец употреба всички проблеми изчезнаха.
  EroFertil
 • Тодор
  Дълго време нямаше постоянно момиче, секс 1-2 пъти месечно. Започнаха проблеми, интересът към интимността изчезна. Ерекцията става нестабилна и може да изчезне в най-неподходящия момент. Появи се постоянен партньор, но проблемите с потентността създадоха неудобство. Поръчах erofertil, след курс на употреба потентността се възстанови.
  EroFertil
 • Петър
  Проблеми с ерекцията, лекарят диагностицира безплодие. Не знаех какво да правя. Пиеше синтетични наркотици, но ефектът беше нулев. Беше посъветван EroFertil. Първоначално се смутих, че се продава само в интернет. Но след завършване на курса на лечение бях доволен. Издръжливостта в леглото се е увеличила. Сперматозоидите се активираха. Със съпругата ми планираме дете.
  EroFertil
 • Росица
  Съпругът имаше проблеми в леглото. Започнаха комплекси, нервни сривове. Един приятел посъветва erofertil. Съпругът беше скептичен към това лекарство. Но след седмица употреба ерекцията се засили, сношението се удължи.
  EroFertil
 • Радка
  EroFertil капсулите наистина работят в комплекс. Еректилните дисфункции изчезнаха, уринирането стана редовно, започнах да получавам истинско удоволствие от интимността. Забелязах, че емоционалният стрес е изчезнал, мога напълно да се концентрирам върху партньора си.
  EroFertil
Потребителска оценка EroFertil
4.3
27